torstai 4. marraskuuta 2021

Tavallinen hyvä päivä

 Tavallinen torstai, mitäpä se mahtaa olla. Nyt kun mietin, niin minulle tavallinen päivä voisi olla sellainen päivä,  jossa tunteet ovat aika hyvin tasapainossa, on riittävän voimissaan, ihan olemaan vaan siinä arjessa, työssä ja tekemisissä mukana tyytyväisenä.

Tämä päivä oli sellainen.

 Aamulla menin pyörällä töihin reilu 6 kilometrin työmatkani, kun edelliset päivät olin mennyt autolla, koska selkäni oli ollut jumissa. Ja voi sitä pyöräilyn iloa. Siinä kyllä herää kivasti eloon, kun pyöräilee. Lisänä on usein se kokonaisuus, kun  maisema ja musiikki yhdistyvät. Ja pitihän sitä, kuten aina yrittää ottaa muutamia valokuvia, vaikka pimeän kuvat eivät oikein onnistu ja kellokin kulkee aamulla niin vauhdilla.

Töissä ei pahaa kiirettä. Mutta juu, siitä ei mainita sen kummempaa yleensäkään. 

 Olin päättänyt jotain extraa tehdä työstä palatessa. Joten kävin viinilasillisella ja vähän  taidetta kurkistamassa. Ja kivasti se toimi. Kotona iltani oli rento ja mukava, mutta voimiakin oli vielä. Katselin Ursan virtuaalista tähtiretkeä. Tykkään tähdistä niin paljon ja aina, ja aina ne ovat ihme.

Nyt on ilta jo uutisten ajassa. TV:n katselu on aika lailla jäänyt, mutta nyt tuossa taustalla on TV 1 20.30 uutiset. Glasgowssa pidetty ilmastokokous, tietysti vielä koronatilanne ja rokotukset ovat ainankin illan aiheita. Onneksi itsellä on ollut jo yli 3 kk ajan  kahden rokotuksen suoja. Tämä alue on tällä hetkellä kiihtymisvaiheessa koronan suhteen. Rajoituksia ei kuitenkaan ole tullut.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!